Presentació pública de l’Any Costa i Llobera

El passat dia 8 d’octubre, a la plaça Vella de Pollença, el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, participà en la presentació pública de l’any institucional Costa als ciutadans i ciutadanes. Hi assistiren el vicari episcopal de Patrimoni Històric i Cultural, Mn. Francesc Vicens; el vicepostulador de la Causa, Mn. Gabriel Ramis; el rector de la parròquia de Pollença, Mn. Danilo de Urzeda; el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, i altres representants de l’Ajuntament, així com el president de la Fundació Rotger-Villalonga, Josep Fèlix Ferrer.

Durant la presentació se celebrà un concert del pianista Magí Garcies i la soprano Marta Bauzà, que interpretaren dues cançons del cicle “Geografies de l’ànima”, d’A. Parera Fons, i una cançó de Miquel Capllonch, ambdues amb text de Costa i Llobera.

El començament oficial de l’Any Costa tindrà lloc així mateix el dissabte 16 d’octubre, amb una Eucaristia a les 19.30 h a l’església parroquial de Pollença, presidida pel Bisbe, i es clourà amb una missa el 16 d’octubre del 2022, a les 18 h, al monestir de les Carmelites Descalces de Palma (Tereses), on va morir el Servent de Déu.

Des de diferents estaments de l’Església de Mallorca, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pollença i de la Fundació Rotger-Villalonga, s’encapçala un any commemoratiu del Servent de Déu Mn. Miquel Costa i Llobera amb motiu del centenari de la seva mort, que es complirà l’octubre del 2022.

T´agrada? Comparteix-ho!