Missa de record del baptisme de Mn. Miquel Costa i Llobera i visita a la seva casa natal

El passat 13 de març, en el marc de l’Any Costa i Llobera, la parròquia de Pollença acollí la missa de record del baptisme del servent de Déu, Mn. Miquel Costa i Llobera. Aquesta fou presidida pel Revm. P. Ambrós Cots, C.R. Postulador de la Causa de beatificació de don Miquel.

Just després de la celebració de l’Eucaristia, representants de la Parròquia de Pollença, del Bisbat de Mallorca i de l’Ajuntament de Pollença varen gaudir d’una entranyable visita privada a la casa natal de Costa i Llobera, en la qual varen ser rebuts per l’actual propietària, Maria Bou, i el seu fill Joan.

Maria Bou i el seu fill foren uns excel·lents amfitrions i s’ha d’agrair la cura i estimació que tenen en la conservació dels testimonis arquitectònics, documentals i gràfics de Mn. Miquel Costa i Llobera i també per obrir les portes a tots aquells que vulguin conèixer un poc més aquesta gran figura.

Les fotografies foren realitzades per Fernando Perianes, a qui s’agraeix la seva generositat.

T´agrada? Comparteix-ho!