Cloenda de l’Any Costa i Llobera

Dia 16 d’octubre d’enguany feia cent anys dia per dia, que el Servent de Déu Miquel Costa i Llobera, prevere, moria a la trona de l’església de les Carmelites Descalces, vulgarment conegudes com les “Tereses”, mentre predicava el sermó del tridu en ocasió del tercer centenari de la canonització de Santa Teresa de Jesús.

Amb aquest acte litúrgic es donava per tancat l’any dedicat a la figura del prevere, poeta i “sant”, un any ple d’actes organitzats i coordinats per la Postulació de la Causa del Servent de Déu, la Parròquia de Pollença i el Bisbat, concretament la Vicaria Episcopal de Patrimoni.

L’any centenari, el va obrir el Sr. Bisbe de Mallorca a l’església parroquial de Pollença, dia 16 d’octubre de 2021, amb una celebració de l’Eucaristia; i el mateix Sr. Bisbe el va concloure el passat dia 16 d’octubre de l’any present, també amb una celebració de l’Eucaristia a l’església de les Carmelites Descalces.

Vàrem obrir l’any centenari a Pollença, la vila on va néixer el Servent de Déu, i l’hem conclòs a l’església de les Carmelites, on va morir predicant.

T´agrada? Comparteix-ho!