El Museu d’Art Sacre de Mallorca inaugura l’exposició “Costa. Renaixença, poesia i fe”

L’exposició “Costa. Renaixença, poesia i fe”, comissariada per Pere Salas i Margalida Cànaves, i organitzada pel Bisbat de Mallorca, s’ha traslladat al Museu d’Art Sacre de Mallorca (c/ Mirador, 5, Palma. Palau Episcopal). La mostra, inicialment inaugurada i exposada a la Fundació Rotger Villalonga (Pollença), ara pot ser visitada al Museu d’Art Sacre de Mallorca (MASM), amb la intenció d’acostar-se al públic de diferents parts del territori.

La inauguració tingué una alta participació i comptà amb les intervencions de Pere Salas, comissari de la mostra; Mn. Gabriel Ramis, Vicepostulador de la Causa de Miquel Costa i Llobera i Mn. Teodor Suau, degà de la Seu. Finalment, els assistents pogueren visitar l’exposició, que estarà disponible al Museu d’Art Sacre de Mallorca fins el 10 de desembre.

T´agrada? Comparteix-ho!