Cicle de conferències: “Miquel Costa i Llobera. Literatura, identitat i pensament”
Durant el mes de maig es podrà gaudir de quatre conferències i una visita guiada dedicades a Miquel Costa i Llobera, emmarcades sota el cicle de conferències  “Literatura, identitat i pensament”.  Les conferències es duran a terme a la nova Sala d’Actes de la Fundació Rotger Villalonga, al carrer Philip Newman, 13 (Pollença), cada divendres, a les 20 hores.

El cicle s’inicia el 6 de maig amb la conferència “Els rebrots del Pi de Formentor: de Llorenç Riber a Miquel Àngel Adrover” a càrrec del professor de Llengua Catalana, Gabriel de la S.T. Sampol.

El cicle segueix amb les següents conferències:

  • “Religió, cultura i política a la Mallorca contemporània: Miquel Costa i Llobera” a càrrec de Pere Fullana (13 de maig)
  • “Miquel Costa i Llobera en l’entorn femení de Maria Antònia Salvà” a càrrec de Margalida Tomàs (20 de maig)
  • “La recepció apoteòsica de Miquel Costa i Llobera a Barcelona (1897-1906)” a càrrec de Damià Pons (27 de maig)

Finalment, Margalida Cànaves, Antoni Domingo i Pere Sales seran els encarregats de realitzar una visita històricoliterària per Pollença, el dissabte 28 de maig a les 9:30h.

Per a més informació:
https://puntinformatiu.cat/literatura-identitat-i-pensament-un-cicle-de-conferencies-dedicades-a-miquel-costa-i-llobera/?fbclid=IwAR2atUxF536zFcaVw6wow_y_DsYcO5vyd_ruqD2eUzHQyicW3QtcbVeKKX0

maig 6 @ 20:00 — maig 28 @ 09:30
20:00 — 09:30 (517h 30′)

Veure més

T´agrada? Comparteix-ho!